Alle vragen

op een rijtje.

Vind hier ons antwoord op de meest gestelde vragen.
Kom je er alsnog niet uit, stel dan je vragen gerust via de mail of
via Whatsapp (lekker makkelijk).

Betalingen

We accepteren online betalingen van de volgende methoden:

Ideal, Bancontact, GiroPay, Apple Pay, Google Pay, Mastercard, Maestro, PayPal, Visa, Klarna, en nog veel meer!

Alle betalingsverwerking wordt aangedreven door Mollie en klantinformatie wordt snel, eenvoudig en veilig verwerkt.

Voor meer inzicht kun je de consumenten pagina van Mollie hier lezen, of onze Privacy Policy hier.

Maak je je zorgen over je betaalgegevens of heb je zorgen over online aankopen? Wees gerust, je betaalinformatie is SSL beveiligd en wordt verwerkt door Mollie!

Verzenden en bezorgen

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Bij onze kleiner formaat producten zoals de Frozen Go geldt voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.

De Frozentub, Freezers en de sets verzenden wij binnen 5 werkdagen waarbij onze vervoerder het normaliter de volgende dag bezorgd.

Houd er rekening mee dat de verzendtijden ‘afkomstig zijn van onze verzenddienst’ en altijd geschatte tijden zijn. Zodra een bestelling ons magazijn heeft verlaten, ligt het in handen van de bezorg- of vervoerder om binnen de opgegeven tijd te leveren.

Mocht je echter vertragingen ervaren bij de levering, neem dan contact met ons op en wij zullen helpen om het op te lossen en contact opnemen met de vervoerder om je bestelling zo snel mogelijk te leveren.

Ja, we verzenden onze producten over de hele wereld!

Houd er rekening mee dat gratis verzending niet van toepassing is op bepaalde internationale bestellingen, en de verzendtarieven zullen variëren afhankelijk van jouw regio. Verzendtarieven en levertijden worden berekend bij het afrekenen.

 

Wilt u bestellen vanuit buiten de EU?  Stuur dan een email naar info@frozentubs.com

In Nederland en België verzenden wij gratis. De verzendkosten van andere landen kunnen variëren afhankelijk van jouw regio.

Lees de details van ons verzendbeleid voor meer informatie.

Als jouw bestelling is beschadigd tijdens de levering, neem dan binnen 24 uur na ontvangst van jouw bestelling contact met ons op om de claim voor de verzekeringsdekking te starten. Hiervoor hebben wij ook foto’s en of videos voor nodig ter bewijsmateriaal.

Als je dit niet doet, kan dit van invloed zijn op jouw verzekeringsclaim en kan er mogelijk geen vergoeding worden verstrekt.

Retouren en terugbetalingen

Niet tevreden met jouw Frozentubs-product?

Neem onmiddellijk contact met ons op als je problemen ondervindt met jouw Frozentubs product. Afhankelijk van het probleem kunnen we meestal direct een oplossing aanbieden.

Maak gebruik van onze Whatsapp of contactformulier en ons team zal je graag helpen!

Ja, we bieden volledige en gedeeltelijke terugbetalingen aan.

Lees alsjeblieft onze Retour & Terugbetalingsbeleid of neem contact met ons op voor meer informatie.

In het geval dat het product en de verpakking ongeopend, ongebruikt en onbeschadigd zijn, of als er een fabrikantendefect of fout is gevonden, kom je in aanmerking voor een terugbetaling of vervanging. Neem binnen 24 uur na ontvangst van jouw bestelling contact met ons op om dit te initiëren.

In het geval dat de verpakking is geopend en het product is gebruikt, kom je in aanmerking voor een gedeeltelijke terugbetaling.

In het geval dat een product is gebruikt, beschadigd is en de schade niet wordt gedekt door jouw garantie, kom je niet in aanmerking voor een terugbetaling.

Raadpleeg onze Algemene Voorwaarden om te zien of je in aanmerking komt voor een terugbetaling of neem contact met ons op voor meer informatie.

Bij een retournering worden de retourkosten door de klant betaald.

Garantie

Bieden jullie garantie voor jullie producten?

Ja, dat doen we! Afhankelijk van het product bieden 1 a 2 jaar garantie op al onze producten.

Al onze producten zijn onderworpen aan strenge kwaliteitscontrole, en onze garantie biedt je een garantie tegen fabrikant defecten en fouten.

Onze garantie dekt eventuele fabricagefouten of materiaal defecten. Meld ons binnen 14 dagen nadat je de defecten hebt opgemerkt.
Dan kunnen we een terugbetaling of vervanging voor je regelen.

De garantie dekt geen accidentele valpartijen, stoten, onjuist gebruik of andere problemen die niet kunnen worden toegeschreven aan een fabricagefout.