Retourbeleid

Je kunt je aankoop binnen 14 dagen na ontvangst annuleren, zonder opgaaf van reden. Na deze annulering heb je nog eens 14 dagen om het product terug te sturen. Het volledige aankoopbedrag wordt dan aan je teruggestort. De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Bij het terugsturen van het product vragen we je om dit, indien mogelijk, in de originele staat en verpakking, met alle toebehoren, te doen.

Voor het aanmelden van een retour, neem contact op via info@frozentubs.com

Na ontvangst van de retourzending zullen wij binnen 7 werkdagen het refund proces bij onze betalingsprovider starten. Dit doen wij mits het het product in goede orde is ontvangen.

Zorg ervoor dat je de bestelling binnen 14 dagen na het aanmelden van de retour verzendt. Retouren die na deze termijn worden verzonden, kunnen door ons geweigerd worden.


Retourvoorwaarden:
Voor een volledige terugbetaling moeten onze producten ongebruikt en compleet zijn, inclusief alle accessoires. We vragen je de producten, waar mogelijk, in de originele verpakking terug te sturen. Ook de verpakking zelf dient in goede staat te zijn voor een volledige restitutie.

Garantie:
Wij staan achter de kwaliteit van onze producten en streven ernaar ze in perfecte staat te leveren. Alle producten zijn onderworpen aan kwaliteitscontrole.

Echter, als er door transport een defect ontstaat of als er een ander probleem is, kun je aanspraak maken op garantie. Heb je schade ontdekt bij het ontvangen van je product? Meld dit dan binnen 48 uur.

Mocht er een mechanisch defect zijn dan staan wij hier garant voor en repareren of vervangen wij het product.  Meld eventuele gebreken direct. Als het defect binnen de garantietermijn van één jaar valt, verzorgen wij de reparatie of vervanging van het product.

Frozentubs

Contact: info@frozentubs.com